En partenariat avec Skiset

NO. 1 in skiverhuur

Informatie en reserveringen

+33 1 41 12 97 97

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 19:00 uur

Zaterdag: 10:00 tot 19:00 uur

1. BESTEMMING
2. HUURDATA
Skihuur t/m  
Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen (v.a. 17:00 uur)
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

terra

U heeft een promo-code

Met uw promotiecode geniet u van een extra korting op de online skiverhuur.

 

Skiverhuur Orcières Merlette

Voor sneeuwpret ben je nergens beter dan in de bergen rond het skistation Orcières Merlette ! Op de vele pistes van Orcières Merlette  halen zowel beginnende als ervaren skiërs hun hartje op. Sneeuwliefhebbers van alle niveaus en uit alle windstreken zakken elk jaar naar Orcières Merlette af. Eenmaal de ski’s uitgedaan, is het mogelijk om met vrienden of familie uit een brede waaier aan binnen- of buitenactiviteiten in het skistation Orcières Merlette te kiezen.

Skiverhuur Orcières Merlette:

Verhuur ski-uitrusting met Skiset Orcières Merlette

U hebt een skiverblijf geboekt in een Europees skistation dat behoort tot het Skiset-netwerk ?

Bij uw aankomst in het station nodigen we u uit in onze Skiset-winkel aan Orcières Merlette . En als u zich op dat moment nog niet al te best kunt oriënteren, bekijk dan het interactief plan dat wij u aanbieden. Zo weet u perfect waar u verblijft en waar onze winkel zich bevindt.

Goedkoop skihuur aan Orcières Merlette

U wilt uw ski's huren nog voor u naar de bergen vertrekt aan Orcières Merlette? Skiset biedt u de kans om online uw skimateriaal te kiezen uit een zeer groot assortiment. Bij aankomst op uw bestemming kunt u het ophalen in een skiverhuurwinkel ann Orcières Merlette die behoort tot het netwerk. Een zeer praktische, maar ook voordelige oplossing : wij bieden u immers een zeer aantrekkelijke korting op de huurtarieven voor ski's in Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk of Italië. Bekijk de aangeboden formules online en maak de juiste keuze !

Snowboardverhuur Orcières Merlette

Wilt u uw verblijf in de bergen goed voorbereiden en kostbare tijd winnen bij uw aankomst in het station aan Orcières Merlette? Wacht niet langer en surf naar de Skiset-site om online een snowboard te huren. Ontdek onze verschillende gamma's snowboardmateriaal en kies de plank die het best is afgestemd op uw niveau. Profiteer van een bijzonder aantrekkelijk huurtarief en van de tips van een ervaren deskundige bij de overhandiging van uw ski materiaal in het station. De keuze van uw materiaal kan bepalen of uw verblijf een succes wordt of niet. Besteed er dus voldoende aandacht aan. Laat uw vakantie niet bederven, vertrouw op Skiset !

Newsletter